Publicat de: x3m | 27/05/2009

Misterele Bucegilor – Viitor cu cap de mort!

Nimeni nu poate explica de ce pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare al radiatiilor.
Cercetarile sporadice de pana acum n-au dezlegat toate aceste mistere. Raman in „picioare” doar legendele care spun ca Bucegiul a fost un urias sanctuar dacic, piatra de temelie a poporului roman.
Stam de vorba cu „muntomanii” intalniti la refugiul salvamont de la Varful Omu. Oameni impatimiti de munte, asa au fost porecliti. Ei stiu toate traseele din Bucegi. Auzim de mai multe creste ale muntilor, precum Doamnele, Omu si Batrana. Ar exista niste energii deosebite. Turistii vorbesc despre vindecari miraculoase ale celor care au trecut pe acolo. Daca oamenii aveau o boala anume. Pentru niste clujeni ca noi, putin familiarizati cu zona, pare ceva greu de crezut. In fine, specialistul de la statia meteorologica Varful Omu, Gheorghe Porancea, un impatimit al muntilor, munceste de 21 ani la statia meteo si este pe deasupra si salvamontist. „Eu am insotit cu ani in urma o echipa de cercetare in Bucegi. Au fost facute masuratori radestezice pe Varful Bucura. S-a constatat o intensitate extraordinara a radiatiilor. Cert e ca eu nu pot sa stau mult timp departe de munte. De cate ori urc aici, simt ca ma incarc de energie. E ceva deosebit aici”, ne spune acesta.

bucegi2

„Triunghiul de aur” al Daciei
De aici intram pe teritoriul legendelor.
Se spune ca Muntii Carpati ar fi strabatuti de tuneluri lungi de sute de kilometri. Nimeni nu poate spune daca au fost facute de mana omului sau de forta naturii. Asemenea caverne uriase ar exista si in Bucegi. Iar acele campuri de forta pot sa marcheze chiar linia subterana a tunelurilor. Se vorbeste si despre faptul ca pe Varful Omu ar fi fost un sanctuar dacic, asa cum au mai fost si pe alte creste ale muntilor, in Retezat si Ceahlau,formandu-se astfel un urias triunghi carpatic intre cele trei puncte. Este asa-numitul „triunghi de aur” al Daciei. Istoricii nu s-au pus inca de acord asupra muntelui sacru al dacilor. Acesta ar fi fost Bucegiul sau Ceahlaul.

triunghi lumina

„Zona nemuririi”
zimage008Aflam si despre primele cercetari facute in Bucegi, inca din 1927, mai precis in partea estica a masivului, pe Valea Ialomitei, intr-o zona cunoscuta sub numele de „sapte izvoare”. Misterele muntelui se impletesc cu anumite certitudini. Se spune ca aici venea Zamolxe, zeul dacilor, sa bea apa. Dacii i-au spus „zona nemuririi”. Simbolul celor sapte izvoare era incrustat nu numai pe scuturile dacilor, dar se gaseste si pe Columna lui Traian. Chiar in acest loc din Bucegi exista un izvor a carui apa este cea mai pura din lume.
In perioada 1927-1935, aici s-au facut studii atat de catre cercetatorii romani, cat si de cei francezi. Oamenii de stiinta au aratat ca incarcatura de bacterii din apa acestui izvor este zero, un fapt unic in lume. Alte cercetari au fost realizate in anii 80. Specialistii au constatat ca izvorul se „alimenteaza” dintr-un lac subteran imens. Asta ne aduce aminte de legenda culoarelor subterane din munti! Cert e ca debitul izvorului este de 4.000 de litri pe secunda. Toate aceste informatii au fost secretizate de autoritatile comuniste.

.

.
Cutremur de o luna

De neclintit par a fi Muntii Bucegi, cand ii privesti de departe. Dar acest masiv s-a cutremurat timp de o luna, in 1993. Doar pe parcursul lui august. Au fost cateva sute de cutremure atunci. Erau si cate zece miscari telurice intr-o zi. De intensitate mica. Cel mult cinci grade pe scara Richter. Prima oara am aflat despre acel femomen tot de la tehnicianul statiei meteo de la Varful Omu. „Devenisera deja obisnuinta. Zilnic se cutremurau Bucegii. Aici, la 2.505 metri altitudine, la statia meteo, simteam mai tare cutremurele decat la baza muntelui. Au fost doar niste crapaturi in peretii refugiului salvamont de la Omu. Atat. Apoi cutremurele au incetat brusc. De atunci n-au mai fost”, am aflat de la Gheorghe Porancea. Statia meteo de la Omu n-a avut de suferit. E o cladire solida, cu peretii de un metru grosime, bine infipta in stancamuntelui. Cabanele din Bucegi au ramas in picioare. Nici caderi de bolovani n-au fost. Nu au fost pagube materiale nici la baza muntelui, in Busteni.

Bubuituri din pamant

Cunoscatorii spun ca un inginer geolog, pe nume Traian Trufin,  are o teorie despre aceste cutremure din Bucegi. Omul locuieste in Busteni din 1991. A lucrat in domeniul sau timp de 25 de ani. A lucrat si in mina ani buni. Acum ne-a spus ce crede el despre acel fenomen, pe care nu numai ca l-a trait, dar l-a si „prelucrat” ca specialist. „Cutremurele au fost ciudate. Si asta pentru ca Muntii Bucegi au in structura lor calcare si conglomerate. Este o zona stabila din punct de vedere geologic. De aceea e anormal sa avem aici cutremure”, ne-a spus omul nostru. Chiar si modul in care se produceau cutremurele a starnit curiozitatea specialistului. „Se auzea mai intai o bubuitura sub pamant, apoi simteai cutremurul. Parca s-ar fi surpat ceva in adancuri. Am lucrat in mina si acolo se auzeau asemenea bubuituri, aceeasi miscare haotica a pamantului, care nu are nici o legatura cu o miscare seismica”, auzim noi.

Dar au fost si alte ciudatenii in perioada cutremurelor. Fenomene intamplate la poalele muntelui, in orasul Busteni. „Eu cunosc vreo 50 de oameni care au avut insomnii atunci. ??n aer se simtea un miros ciudat, parca era gaz. E posibil ca acea emanatie de gaze sa fi provocat insomnia. Eu locuiam in acea perioada pe Strada Telecabinei si stiu ca multa lume de acolose plangea de insomnie”, ne povesteste geologul.
In concluzie, Traian Trufin sustine ca legenda potrivit careia Muntii Bucegi ar fi strabatuti de uriase culoare subterane nu trebuie exclusa. „Fenomenele ciudate din Muntii Bucegi si legendele locului nu sunt doar povesti. Exista ceva care ne este absolut necunoscut. Eu propun organizarea unei expeditii stiintifice in Bucegi. O echipa multidisciplinara formata din chimisti, biologi, fizicieni, chiar si para-psihologi, care sa studieze in amanunt ceea ce se intampla aici. Din pacate, pana acum nimeni nu a facut asemenea cercetari care sa acopere intregul masiv”, ne-a spus gazda noastra.

Ce spun specialistii

Despre seria de cutremure din Bucegi am discutat si cu directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian. Acesta a admis faptul ca „secventa” cutremurelor din Bucegi a fost surprinzator de mare chiar si pentru specialistii din domeniu. Dar este sustinuta ideea unor miscari seismice, nu de alta natura. Au fost cutremure crustale. Asta inseamna de mica adancime, de pana la 15 kilometri. Se admite si faptul ca in Bucegi au fost cateva sute decutremure in 1993. „Este posibil ca aceste cutremure sa fi aparut tocmai din cauza faptului ca Muntii Bucegi se afla in apropierea Vrancei, o cunoscuta zona seismica. Dar este greu de explicat de ce in ultimii zece ani in Bucegi nu a mai fost nici o miscare seismica. Secventa aceasta de cutremure din Bucegi, din 1993, este unica pe teritoriul Romaniei”, ne-a spusseismologul. Important este ca s-au facut studii in Bucegi, dupa acea lunga serie de cutremure, dar ramane inca un mister in privinta cauzelor pentru care un intreg masiv muntos s-a clatinat timp de o luna. „Se incearca o interpretare a studiilor facute in zona. Dar problemele nu sunt inca elucidate”, a admis omul de stiinta.

Revenind la ale noastre…

Mare mi-a fost supriza azi sa deschid un mail gen “fwd” intitulat Misterele Bucegilor, sa incep sa citesc si sa recunosc pasaje din carte.

Dar si mai socante mi s-au parut fotografiile:

Bucegii isi dezvaluie tainele – Pentagonul spioneaza cu sateliti

Pentagonul are mai multe programe militare secrete si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie. Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica a undelor de forma, a reperat in anul 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul muntelui nu avea corespondenta cu exteriorul, ci incepea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. In al doilea rand, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe ganduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc.Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul in tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui.
Massini a recunoscut ca acolo se afla ceva extrem de important si care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-semisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numite Babele. De fapt, verticala iesea la aproximativ 40 de metri intre Babele si Sfinxul din Bucegi.

O structura similara in Irak
Echipa de la Pentagon a observat ca barajul energetic semisferic are exact aceeasi frecventa de vibratie si aceeasi forma ca cel dintr-o alta structura subpamanteana foarte secreta pe care ei o descoperisera inainte, in apropiere de Bagdad, in Irak. La scurt timp dupa descoperirea din subsolul Irakului s-a declansat razboiul si dupa cateva luni americanii au avut acces, in cel mai mare secret, la zona respectiva, despre care irakienii nu stiau absolut nimic. Oricat s-au straduit, nu au reusit sa penetreze zidul energetic, iar intreaga operatiune era tinuta in cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei
Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legatura cu trecutul misterios al planetei dar si cu istoria organizatiei lor. Faptul ca Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare intre structura subterana de langa Bagdad si cea interioara din muntii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Initial aproape devenise panica generala. Panica era datorita faptului ca aceasta structura – mult mai mare si mai complexa decat cea din Irak – se afla pe teritoriul Romaniei. Coreland acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul Romaniei ajungem la o viziune corecta a motivelor de ingrijorare pe care le au in prezent marii masoni. Oricat de mult ar dori ei sa disimuleze aceasta, actiunile si intentiile lor ne arata cu prisosinta contrariul.
O enigma foarte mare era felul in care reusisera cei care l-au construit sa realizeze structura si golurile direct in interiorul muntelui, fara nici-o corespondenta in afara lui. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, asa cum a fost el calculat de specialistii din Pentagon. Cea mai apropiata strapungere era posibila la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea strapungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare in mare viteza a rocii care utiliza un jet de plasma puternic si un camp magnetic rotitor. Massini a cerut insa respectarea cu strictete a secretului si prezenta lui ferma in acel loc in momentul strapungerii muntelui.

Ziarul
Ziarul a publicat un amplu articol despre muntii Bucegi si ciudateniile semnalate in zona. Iata un extras semnificativ:
“Busteni. Piscurile muntilor se cufunda in nori. Crucea de pe Caraiman impunge cerul cu semetie. Nimic n-ar prevesti ca linistea seculara a naturii ar putea fi tulburata de evenimente neobisnuite. Traian Trufin stie insa ca totul e doar aparenta. Aici a trait cele mai stranii intamplari.
Este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume. Bucegii sunt considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic.
S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice. Cercetarile au demonstrat ca zona este incarcata energetic mai mult ca oricare alta din Romania. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul “Cezar Petrescu” din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii la care a fost martor, a incercat sa gaseasca niste explicatii.”
“In 1993, timp de doua saptamani, in partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de varsta. M-am gandit ca sunt emanatii de noxe de la fabrica de hartie. Nici vorba de asa ceva. Era ciudat ca, desi nu dormeau, oamenii nu se simteau obositi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane”, povesteste muzeograful. Unii localnici au ajuns sa traiasca adevarate stari de euforie. Manifestarile aveau loc numai in timpul noptii. Dupa ce au bagat in sperieti tot orasul, au incetat la fel de brusc cum aparusera.”
“Apoi au inceput cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate in Bucegi si nici nu aveau vreo legatura cu sursa seismica din Vrancea. Seria de cutremure a inceput in 1994 si a tinut 3 ani. ” Se produceau la ore fixe: la ora 20 si la 3 noaptea. In fiecare zi, invariabil. Nu erau insa seisme propriu-zise. Se manifestau dupa alte legi. Aveau un areal redus: Azuga – Busteni – Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Busteni. Se auzea din pamant un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apareau nici miscari orizontale, nici verticale”, povesteste Traian. A numarat peste 100 de astfel de miscari seismice.”
“Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio.
Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio”, crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.
“Traian crede ca toate anomaliile din Busteni sunt cauzate de existenta unor galerii subterane in maruntaiele muntilor. Aceste uriase tunele subterane sunt de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamantene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind in zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care insotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificari stranii, in ce scop, cui ii sunt destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde. “Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestrii cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri“, conchide geologul. Spera ca fenomenele se vor intensifica si pana la urma vor deveni o cale de comunicare intre cele doua civilizatii. Oricum, e mai mult decat lipsa de explicatii satisfacatoare pe care au oferit-o pana acum oamenii de stiinta.”
Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. “Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult inainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamantului pe care locuim.De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci cand cu stiinta care va fi pe pamant va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intampla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi”, spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi.”

Adio secrete!
In ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea in interiorul muntelui, insa totul s-a aflat la varfurile puterii de stat: adio secret! Masina a forat mai intai dupa o ciudata deviatie a campului magnetic, apoi insa s-a corectat traiectoria. Galeria semana cu un tunel de metrou, era perfect slefuita si ducea pana la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capatul apropiat al tunelului se afla o poarta imensa din piatra care se deplasase prin culisare spre stanga. Inaintea acestei porti uriase se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipa de interventie speciala s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil si l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (roca, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefacea imediat in praf fin. Doi generali de la Pentagon si consilierul prezidential american erau acolo.

Marea Galerie
Massini stia cel mai mult despre originea acestei descoperiri si avea cunostinte despre cel putin un element care se gasea in sala cea mare semisferica. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensa din roca solida. In peretele tunelului, in fata portii se afla o zona patrata cu latura de 20 cm perfect finisata pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu varful in sus. Patratul slefuit se afla intre imensa poarta de piatra si barajul energetic invizibil. Cezar a simtit ca exista o anumita compatibilitate intre energia barajului si cea a lui, ceva in genul unei simpatii reciproce.Atingand usor cu mana suprafata invizibila a barierei energetice, Cezar a simtit fine furnicaturi pe piele. A inaintat si a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiti.
Atingand triunghiul de pe patratul de roca slefuita, Cezar a deschis astfel poarta uriasa de piatra care a culisat silentios in perete. Aceasta comanda unica anula barajul energetic si deschidea totodata poarta de piatra. Marea Galerie care se arata acum in toata splendoarea ei era luminata, fara sa contina totusi nici-o sursa de lumina.In mod straniu, imediat dupa dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea in Marea Galerie, scutul semisferic urias de la celalalt capat al ei s-a activat brusc trecand la un nivel de vibratie superior si emitand o mare radiatie luminoasa.
La o analiza mai atenta, peretele Marii Galerii era acoperit ce parea sintetic dar crea senzatia ca are si o parte organica in el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi si chiar albastru inchis. Nuantele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului si modificau sensibil aprecierea corecta a distantei.Materialul peretelui era oarecum aspru la pipait dar nu putea fi nici zgariat si nici indoit. Rezista la orice tentativa de rupere, strapungere zgariere sau taiere. In mod straniu, flacarile focului erau absorbite inauntrul sau: practic, focul nu putea subzista pe acel material. Americanii au recunoscut ca materialul este o stranie combinatie intre materia organica si cea anorganica. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta intr-un unghi ascutit. La o distanta mult mai mare, in departare, se vedea o lumina albastra feerica, ce scanteia ca o stea. Inregistrarile din satelit aratau existenta unui spatiu imens la capatul Marii Galerii, dar acesta era si el protejat de un ecran energetic. Lumina albastra de la capatul galeriei este doar reflexia unei portiuni din scutul energetic protector al uriasei sali in forma de aula.

In subsolul Irakului
In ce priveste structura similara din subsolul Irakului, ea a fost descoperita folosind indicatiile oferite de acelasi satelit de spionaj militar care revelase si datele pentru structura din muntii Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate nationala a primit un fax ultrasecret prin care era instiintat de faptul ca scutul energetic semisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsand cu o mare frecventa. Informatia uluitoare era aceea ca in fata lui aparuse o holograma a planetei care prezenta secvential si progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul Romaniei apoi muntii Bucegi si in sfarsit localizarea structurii din interiorul lor aratand coridorul marii galerii si scutul energetic semisferic pulsand cu putere. Era evident ca cele doua scuturi energetice semisferice erau intr-o directa dar misterioasa legatura astfel incat activarea unuia a dus la activarea si a celuilalt. Poate exista chiar o retea de astfel de structuri subpamantene in intreaga lume.

Deconspirarea operatiunilor
Vestea proasta era ca presedintia SUA a fost instiintata si a contactat diplomatia romana prin intermediul serviciilor secrete. In doar cateva zeci de minute, intreaga operatiune fusese deconspirata. Planul seniorului Massini se ducea de rapa. Initial au vrut sa preia controlul la nivel politic, insa politicienii nostri care aveau dreptul sa fie avizati asupra acestor aspecte au intrat in panica si nu puteau face fata evenimentelor. Cezar s-a decis sa dezvaluie toate aspectele, intrigile si planurile care implicau legaturile cu Massini. Tensiunea diplomatica crestea din ce in ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflati la locul operatiunilor.

Sedinta de urgenta a CSAT
Discutiile de la Bucuresti au avut succes, in sensul ca faptele au fost aduse la cunostinta unor persoane cu mare probitate morala si care sunt profund patriotice. O sedinta de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai multi au fost cutremurati de ceea ce au aflat atunci. Dupa decizia CSAT de a se continua cercetarile sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se gasea in uriasa Sala a Proiectiilor. De la Bucuresti, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau cand vehemente, cand evazive, si tradau o mare tensiune. Membrii CSAT erau intr-o sedinta continua, mentinand legatura cu baza din muntii Bucegi. Ei au hotarat sa faca publica aceasta descoperire formidabila din muntii Romaniei, dupa ce in prealabil au dezbatut problema pe toate fetele. Statul roman urma sa faca intregii lumi o declaratie oficiala. Cativa membri CSAT s-au opus cu vehementa.

Declaratia oficiala a Romaniei
Cand diplomatia americana a fost informata ca Romania va transmite un comunicat mondial de presa de o importanta cruciala pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu stia, dar toti banuiau ca se intampla ceva foarte grav si important. Presedintele a fost chemat pentru o convorbire telefonica directa cu Casa Alba. In cateva ore fusesera blocate toate tranzactiile si intelegerile statului roman cu organismele financiare internationale. Se astepta din clipa in clipa ordinul de declarare a starii de urgenta in zona montana si in capitala.
Discutiile dintre oficialii americani care sosisera de urgenta la Bucuresti si partea romana s-au facut fara translator. Au fost atat de violente incat nu putine au fost momentele de criza in care diplomatii strigau unii la altii cat puteau de tare, proferand multiple amenintari cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunosteau nimic din aceasta problema, iar americanii stiau bine ca existau oricand cateva tari foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu Romania pentru sustinerea declaratiei publice.
Declaratia ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din muntii Bucegi, punand la dispozitia intregii lumi dovezi, fotografii si alte elemente esentiale pentru clarificare. Ar fi fost invitati cei mai mari oameni de stiinta pentru studii si cercetari. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvaluirile despre trecutul extrem de indepartat al omenirii si despre istoria reala care a fost aproape complet contrafacuta.

“In nici-un caz!”
Americanii au reactionat cu vehementa pentru ca acea declaratie ar fi spulberat intr-o clipa influenta lor planetara, si poate ar fi aruncat in haos economia si societatea tarii lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panica. Dar au uitat sa recunoasca ca aceasta posibila stare de angoasa si perturbare sociala ar fi aparut ca rezultat direct al minciunii si manipularii realizata deliberat de-a lungul secolelor de catre francmasonerie. S-a primit si o interventie speciala a Papei care indemna la o mare cumpatare inainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar ca va pune la dispozitia statului roman anumite documente stravechi din arhiva secreta papala care sunt de o mare importanta pentru Romania si sprijina dovezile descoperirii din munti. Dupa 24 de ore de discutii s-a ajuns la un acord final de colaborare romano-american in niste termeni precisi. Pozitia statului roman a fost aceea de amanare a dezvaluirilor, de prezentare a lor in mod gradat omenirii.

Sala Proiectiilor (sau arhiva Atlanta)
Marea Galerie se termina brusc in aula gigantica din interiorul muntelui care avea o inaltime de 30 de metri si o lungime de 100 metri. Sala Proiectiilor este delimitata de scutul energetic si are dimensiuni mai mici decat aula din munte. Avansand spre scutul energetic, portiunea de scut din fata este delimitata ca o usa si devine stravezie si apoi dispare pentru a putea intra in Sala Proiectiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influente nefaste din exterior. Odata intrat in Sala, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.
In partea din spate, scutul nu mai cobora pana la nivelul solului, ca in zona din fata: Sala Proiectiilor avea jumatatea din spate acoperita de zidul de roca. In acel masiv perete din piatra, inalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept in fata, iar celelalte doua – simetric, de o parte si de alta a acesteia si sunt luminate difuz, intr-o nuanta verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat intre statul roman si SUA.

Mese gigantice pentru uriasi
Incepand din fata, de la intrare, Sala Proiectiilor contine un sir de mese imense din piatra, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmand curbura acestuia. Similar,
exista un alt sir de-a lungul peretelui din stanga. Nici una dintre mese nu avea o inaltime mai mica de doi metri. Pe grosimea placii de deasupra sunt taiate in relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivazuta care seamana cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea contine si simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul si cercul. Desi semnele nu sunt vopsite, ele ies in evidenta printr-o usoara radiatie fosforescenta, in culori diferite de la o masa la alta.
Sunt cate cinci mese pe fiecare parte a salii. Pe unele dintre ele exista diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboara spre sol o multime de fire albe translucide care se aduna in cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate in afara mesei, direct pe sol.
Cablurile fine sunt extrem de flexibile si usoare iar in interiorul lor se observa mici impulsuri luminoase care aluneca pe toata lungimea lor.
La apropierea de oricare dintre mese, se activeaza simultan pe suprafata ei o proiectie holografica care prezinta aspecte dintr-un anumit domeniu stiintific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte si foarte mari, cu o inaltime de aproape doi metri si jumatate. Pe suprafata dreptunghiulara a meselor din piatra slefuita exista o fanta ingusta, lunga de cateva zeci de centimetri, paralela cu latura mare a mesei din care apar proiectiile holografice. Proiectiile ruleaza singure insa in acelasi timp ele sunt interactive si depind de cel care le urmareste si atinge suprafata mesei.

Combinatii genetice

Urcand pe un trepied adus special, se poate vedea ca suprafata meselor este acoperita cu o pelicula dintr-un material sticlos, intunecat. Pelicula e impartita in mai multe patrate mari delimitate prin linii drepte, care formeaza un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiectiilor este biologia astfel ca se deruleaza imagini cu plante si animale, unele complet necunoscute. Atingand unul dintre patrate, holograma infatiseaza structura corpului uman a celui care dirijeaza proiectia. Se deruleaza imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte patrate arata proiectii ale altor fiinte, de pe alte corpuri ceresti. Atingand simultan doua patrate diferite se infatiseaza o analiza stiintifica complexa prezentand ADN-ul fiintelor respective si posibilitatile de compatibilitate intre ele. Pe lateral, apar linii verticale cu explicatii in ciudata scriere iar in final apare forma mutanta cea mai probabila, ca o combinatie intre cele doua informatii genetice.

image0041

Giganti adevarati
Cei care au construit intregul edificiu trebuie ca erau foarte inalti, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiectiilor.
O confirmare a existentei uriasilor pe teritoriul Romaniei o gasim in ziarul Ziarul. “Echipa de la Ziarul este insotita de cercetatorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul ca “povestile” oamenilor din comuna Bozioru despre uriasii care au locuit pe acele meleaguri au si dovada concreta: o necropola cu schelete de uriasi. Aceasta a fost descoperita intamplator, in urma cu peste 20 de ani, cand s-a hotarat ca in Scaieni sa se planteze o livada de meri. Sapand pe o colina, satenii au descoperit schelete uriase, masurand in jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Dragoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la fata locului. Pana la “culmea” unde fusesera plantati pomii, coboram in panta abrupta, pe o ulita inecata de noroi.
O data ajunsi, nea Ilie ne arata intreaga livada, care acum nu mai rodeste: “Peste tot sunt mormintele uriasilor. Faceam gropi, sa plantam puietii, cand dau de o capatana de om, mare cat un dovleac de prasila. Nici ca mai vazusem asa ceva. Ne uitam toti cruciti. Sap mai departe si dau si de niste oase de la picioare, cat aracii de vie. O namila de om fusese raposatu”.
Exista multe legende care amintesc despre vremurile cand pe Pamant traiau uriasi. Mitologiile sumeriana, egipteana, hitita, greaca au un intreg “capitol” despre razboaiele purtate de zeii cei batrani cu generatia titanica, fiinte de dimensiuni gigantice, zamislite de zei. Pe atunci, spun legendele, pe Pamant traiau doar zeii. Gigantii aveau si alte defecte in afara de statura colosala. Aveau mai multe brate, capete sau fete, adesea doar un ochi in frunte, din care cauza erau numiti ciclopi, si erau cam tantalai. Buni de munca grea, dar sa nu te fi aflat in calea lor cand se suparau. Aruncau cu stanci colosale de se cutremura pamantul. Fiii “normali” ai zeilor s-au folosit de giganti pentru a acapara puterea si a-i detrona pe zeii batrani.

Ultima fotografie infatiseaza un schelet uman urias gasit de americani in Irak. Lucrurile incep sa se lege …

[ text original ]

Alte informatii interesante gasiti aici:

http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=106

http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=109

http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=110

http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=111


Responses

 1. socant de-a dreptul! nu stiu ce sa cred… pare SF… mult prea mult SF

 2. Foarte interesant…

 3. am cautat pe google sa vad si alte detalii despre povestea asta.. ei, nu am ajuns la nici o conlcuzie clara, nu m-am convins de nimic anume, ba mai mult mi se pare o poveste din care cineva are ceva de castigat.. cine si ce ramane de vazut! intre timp, fratilor, hai sa luam o sapa ceva si spre Bucegi :))

 4. sunt de acord cu lori, da sapa nu ar fi suficienta 😛

 5. Daca nu e adevarat ai o imaginatie tare frumoasa. Nu am mai citit de ani de zile cat am citit aici si cu ce drag. atat de incredibil , sper din tot sufletul sa fie adevarat.

 6. fabulatii….PE BUNE…am citist asta deja pe 3 siteuri am citit undeva …pe un blog cred cum povestea cineva care a auzit de la cineva ce scrie aici incredibil…mese de 2 metrii….giganti…ciclopi…va plictisiti tare de tot…si eu sunt de acord sa incurajam turismul dar asa/?

 7. dar clar f interesant si o sa cumpar cartea-VIITOR CU CAP DE MORT sau ceva de genul

 8. Nu e deloc incredibil, e credibil de logic

 9. Ca romanu-i inventiv, o stie toata lumea. Pe de-o parte as crede ca e cel mai tare SF, pe de-alta ma cutremur si ma-nchin cu stanga!

 10. as dori nespus de mult sa stiu mai exact unde au sapat aia de la opentagon in 20003 unde e exact intrarea care au facuto ei

 11. stie careva undei mai exact intrarea aia de o sapato pentagonu in 2003? as vrea sa fac o vizita

 12. Ma frate , chiar atat de mult v-au spalat astia creierul incat sa nu dati crezare unor lucruri noi care apar nici chiar atunci cand aveti documentatie serioasa in fata cu fotografii si altele … CHIAR ASA DE RAU AM AJUNS !!!

  P.S. … pai atunci cum axplicati fotografiile care sunt postate aici si faptul ca sunt recunoscute de catre autoritatiile competente descoperirile recente din BUCEGI.

 13. ma, totusi daca e adevarat, cum se face ca aia cu masinaria vieti a lor au sapat din exteiorul muntelui, dintr-un loc luat la intamplare, pana la o adancime de nustiu cati metri dupa o incercare dea romanilor fara utilaje cand au venit americani preaputernici si prea stiutori de toate cele ca ei parca au facut lumea asta si cu masinaria lor cu plasma au reusit sa sape prin tari muntelui pana exact in fata uzi unde defapt se ajunge la o usa de camp energetic si daca il atingi se transforma in praf orice ei au sapat pana langa ea si exact acolo era locul unde daca ai trecut de campul vietii de energie ai gasit pe „partea stanga” un triunghi si ala a dezactivat bariera alb galbuie. ba am citit si cartea are povestea ceva interesant si credibil in ea dar is prea multe fabulatii, iti trebuie o imaginatie destul de bogata ca sa crezi asemenea tiganii. hai sa lasam sa vedem ce se mai descopera. interesant ca de atunci si pana acum nu sa mai pomenit nimik pe nicxi un site despre toata povestea asta

 14. deci …

 15. […] Mai multe detalii, inclusiv o sinteză a ultimei părți a cărții aici. […]

 16. Inceputul pare ok restul e cancan conbinat cu SF… au forat in munti…unde mai exact ? articolul era mult mai credibil daca nu apareau americanii care au reusit sa treaca de scuturi protectoare..etc…probabil l-au chemat in misiune pe ,, demolator ” si binenteles pe bruce willis in caz de ceva sa salveze omenirea!!

 17. eu cred ca asta este adevarat. cred ca romanii sunt un neam mare, ce are ceva de spus in istoria omenirii. si mai cred si in existenta altantilor.

 18. Daca chiar era un secret… si era adevarat…credeti ca mai exista acest site dupa ce le-a interzis americanii sa faca public descoperirea asta???…nu cred…

 19. woow………e super ma inspaimanta putin

 20. Interesant. Unde pot gasi mai multe informatii ?

 21. si eu am cautat. e tot ce am gasit…

 22. Pe timpul comuniscmului s-au descoperit,cu adevarat, oseminte de uriasi de peste 3 metri,in cetatea dacica Sucidava.

 23. Super imaginatie!. Demna de Stargate- SG1

 24. A existat veodata oameni giganti din muntii bucegi eu stiu ca au existat doar dinosauri dar de oameni giganti nu am auzit niciodata

 25. wooooow…….. misto ce pacat ca au disparut de pe fata pamantului ca faceam si eu cunostinta cu iei

 26. Daca totu a fost asa de secret cum s-a aflat cu atatea detalii (inclusiv ce au discutat aia pe la CSAT)
  In mod clar lucrurile sunt destul de afectate de fentezie si poate si un paharel.

 27. stau intr-un sat foarte aproape de bucegi si nu am vazut nimic din ce se precizeaza in ,,legenda,,

 28. eu cred ca ceva tot e adevarat chiar aprope tot.

 29. parca nu pot sa cred ca ar fi adevarat. numai Cel de Sus stie adevarul,dar pare curat SF

 30. orice e posibil totusi!!!………suntem mult prea mici pentru lumea cea mare….

 31. dragilor,
  cititi mai mult .
  daca va depaseste …

 32. si totusi ceva tot este,altfel nu s-ar mai face atita tevatura

 33. stiu de la bunicu meu ca in armata in anii 50 se fereau sa treaca prin bugegi de frica unor uriasi,sa fie aceiasi uriasi?credeam ca sunt basme sa ma adoarme pe mn cand eram mic,nu ma asteptam sa gasesc ceva asemanator pe net…..si dupa cat timp.nu cred ca bunicu se uita pe net acum 20 de ani si imi spunea ce citea pe site,cred ca vb din realitate.tre sa ma mai documentez sa vad despre ce e vb

 34. normal,aceste povestiri starnesc curiozitatea si fantezia cititorului. Bun…am inteles ca s-a cam desecritizat toata treaba si face valva peste tot.Atunci pot sa spun si eu ,ce altii au mai spus inaintea mea: hai fratilor sa ne adunam si sa investigam.Ca daca mergem o delegatie acolo si filmam din toate unghiurile si mai vin si cativa paparazi straini…tot o sa deslusim ceva din misterele Bucegilor.

 35. ce este bine din toata povestea asta e ca uriasii nu erau UNGURI mai frate..asta e cea mai buna treaba care se putea intampla pe teritoriul romaniei

 36. salut fratilor,in primul rand pt cei sceptici sa va intreb ceva:dc vi se pare ca aceasta poveste nu ar putea fi atevarata???noi suntem buricul universului???singuri in univers???cei mai destepti,inteligenti,dezvoltati,etc???de aici porneste reducerea mintala a omului si nesimtirea lui in a crede cele de mai sus spuse de mine.
  nu spun ca ii adevarat sau neadevarat,dar nu trebuie exclus si ipoteza faptului ca ”daca ii adevarat”???
  dar,un lucru,ii sigur,masoneria exista de mult,cu ce se ocupa ei,ii un lucru care daca gandesti la rece se vede de la o posta si anume controlul mondial…….si inca ceva,intr-o scriere foarte veche se relateaza faptul ca in tara noastra este sau fa vi leaganul civilizatiei noastre,asta in cazul in care vom fi curatati de propria noastra aroganta care ne face sa crede ca putem doar sa distrugem aceasta planeta la nesfarsit fara consecinte devastatoare.
  eu unu cred mai mult in legende,pt ca de unde iese fum tre sa fie si foc sau vice-versa.
  iar daca aceasta poveste este adevarata,va zic cu siguranta ca pana la urma se va afla adevarul despre aceasta descoperire

 37. Din punctul meu de vedere este doar un munte, un munte superb. Si atat!!!

 38. dc nu poate sa fie si adevarat secretele lumi si misterele sunt tinute bine sub cheie de serviciile secrete ale fiecarei tari altfel nu ar mai exista diferite organizati sau grupari toate cu acelasi scop si anume de a descoperi cat mai multe despre noi si anume ce cautam noi aici pe o planeta care cu miliarde in urma era moarta.Mai mari lumi si toti oameni de stiinta incearca sa descopere cea ce se stie deja si a fost descoperit de alti inaintea noastra dar pastrat in mare secret si dak ar fi asa asta ar insemna ca defapt in inima muntelui se afla mai mult decat o galerie cu nustiu ce obiecte si daca ar fi asa noi oameni de rind nu am avea cum sa aflam aceasta informatie asta ar insemna ca politici si mai mari lumi sa fie in incapacitatea de a pastra un secret nu numai nationalci si mondial .IN CL secretele mari nu se divulga la oameni mici ca noi aceasta e parerea mea ,multumesc

 39. dragilor comenttori, va voi spune ca dacii au ascuns multe secrete .unele din ele le shtiu cam
  60%,dar mai sunt altle mai mari chiar daca reprezinta 40 % din ele voiu incerca sa la descopar,ceea ce va recomand shi voua.descoperitzi si vezi afla.
  salutare

 40. Faptul ca sunt foarte multe secrete in Bucegi, precum si alte zone din Romania, care asteapta sa fie descoperite, cred cu tarie. Povestioara asta insa, mi se pare destul de exagerata si mi se pare absolut incredibil ca dupa toata tevatura care s-a facut, sa nu ‘transpire” nimic. Este singurul articol pe care l-am gasit pe acest subiect. Daca cineva a mai gasit ceva as vrea sa stiu si eu, altfel….. pt mine nu va ramane decat o povestioara simpatica!

 41. domnilor daca s ar fi descoperit asa ceva in bucegi va garantez ca tot masivul ar fi securizat 100%SI ar fi plin de ofiteri FBI CIA NASA NSA etc.Si nu s ar face publice aceste lucruri.O poveste gogonata gen ,,contele incapucinato” sau asa ceva.

 42. ma credeti ca stiu un loc unde sunt ingropati giganti? sper sa sap akolo vreodata…

 43. Dragii mei !
  cartea transmite un mesaj si nu trebuie luata ca atare !!
  mesajul transmis este acela ca masonii actioneaza si daca o sa va mai uitati mult la tv o sa va sclavageasca bine de tot.
  Nu inteleg de ce toti puneti accent pe uriasi atat timp cat in cuprinsul cartii se spun niste lucruri care se vad in ziua de azi in politica si in viata de zi cu zi.
  Lumea nu mai are credinta si asta ne duce la distrugere.
  Cu ce ne ajuta pe noi daca se va descoperi tehnologia lui peste, a altor civilizatii daca e pe mana celor ce nu o vor folosi in bine.
  Ganditiva cata forta de distrugere exista in ziua de azi si in ce pericol sta omenirea!
  Oamenii sunt educati la rau, tineretul invatat la rau si tot asa.
  Adevarul care se stie se doreste a fi inversat si ascuns..iubirea care e iubire sa fie inlocuita cu ura si sa i se spuna tot iubire …se doreste totul intors cu fundul in sus.

 44. eu cred ca ar trebui sa apeleze la chuck norris! el este singurul care are intelepciunea si puterea necesara pentru a scoate la iveala adevarul!!! =)):))

 45. sunt multe speculatii dar citind destule carti in domeniu existenta uriasilor este clar dovedita la muzeul din australia e postat un gigant de numai 5.11 in china altul de 4.00 .
  La 10-15 km de bucuresti s-au gasit 80 de schelete a unor uriasi.Acum ca ar exista si cele 2 echipe de para o stim de mult toti presedintii tarilor au pe langa ei asa ceva in special de ai proteja de atacuri energetice negative cum a patit-o si basescu dand mana cu toti si fiind destul de greu sa-si revina.Nu stiu cat de tari sunt dar cei para rusi sunt printre cei mai tari in sensul ca dupa cel de-al doilea razbelau avut aproximativ12000-15000 de soldati specializati in domeniu.Si noi stateam bine dar nu ca si marile puteri au existat tradarile caracteristice neamului din care ne tragem.
  Numai cel de sus stie cati lupi mai exista astazi la noi in tara

 46. Da, ne tragem dintr-un neam mare si avem un viitor special! Asta e crezul nostru si asta ne face sa ne simtim mai bine; asta ca sa ‘dam la spate’ ca suntem cam lenesi, cam delasatori, cam dezorganizati, cam necredibili, cam neseriosi s.a.m.d.
  Acum avem scenarii SF de mana a 3-a despre Bucegi. CSATz-ul contrasemneaza indubitabil. Documentele ultrasecrete aratate o dovedesc negru pe alb. Generalii americani muti de uimire sunt gata sa vocifereze ca „Deep Throat”. Hologramele de pe Caraiman par sa confrime si ele.
  Pentru validare unanima a incercat cineva sa faca cunoscuta aceasta lucrare stiintifica… sa zicem la OTV?

 47. CITESTE ASATA

 48. Eu cred ca este doar o infima parte dezvaluita ….. poate asta e cauza interesului SUA pt. ROMANIA . Cert este ca pe teritoriul tarii noastre exista ceva ……. ce a atras atentia .Sa ne apere Dumnezeu de ceea ce va veni in viitor .

 49. sai ia dracu de americani astia numai necazurii nia adus mama lor parca ei au pus coada la pruna ar trebui sa se faca public daca sa descoperit ceva

 50. Aia cu „0” de la secu. Si asa s-a numit la vremea respectiva acea misiune „Departamentul 0” si treaba cu „oameni de 2,40m” (pentru carcotasii, mai ales din Bucuresti) sa mearga la Parintele (Popa) de la biserica din intersecta Sincai cu pasajul Marasesti la Budapesta si sa-l intrebe unde sunt ingropati „gigantii” si de ce Nu a putut fi demolata Biserica aceia de catre Ceausescu. Ascultati povestea si ve-ti fi uimiti de realitate. Carcotasilor 😛

 51. Pai Mariusica , zi-ne tata exact unde 🙂
  ori la Sincai ori la pasajul Marasesti ori la Budapesta .

 52. Pai nu ati citit voi in biblie mai oameni buni??? Primii pamanteni, Adam si Eva au avut undeva la 3metrii intaltime…. si traiau 900 de ani, dar…. pacatul nea facut mici si rai. Deci dupa potopul lui Noe D-zeu a hotarat ca omul sa traiasca maxim 120 de ani si marimea sau micimea se trage de la pacat. Mai este un mic ca apa de atunci avea legatura dintre oxigen si hidrogen mult mai stansa si aveau conditiile sa traiasca atat. Clar ca nu era poluata planeta nici 1% cat este acum. Pentru mai multe detalii dati-mi un email: gudeaking@yahoo.com

 53. Fabulatii; in rest, orice comentariu este de prisos.

 54. Pavel Coruţ a scris un roman SF pe baza acestei poveşti înainte de 2003; un roman din seria „Octogonul” sau ceva de genul…

 55. Numai un handicapat mintal poate sa scorneasca asemenea prostii,lipsite de orice baza reala,fara nici un fel de probitate stiintifica,daca vroia sa scrie ceva S F era de inteles.Asa arata ca este un mincinos,Un nerealizat in plan profesional,un nimeni care vrea sa fie bagat in seama,un plagiator,un excroc si nimic mai mult…..rusine…

 56. Intotdeauna am crezut si mai cred inca ,ca in muntii nostri e ,,ceva deosebit´´pe care noua oamenilor de rand nu ne e dat sa vedem sau sa simtim.Si asa cum s-a zis:nu iese fum fara foc.Poate generatiile viitoare vor afla ceea ce noi vrem sa aflam acum.

 57. Este trist sa vezi cum cei care se cred normali la cap si numesc pe altii „handicapat mintal” si în alte feluri, de fapt ei sunt cei cu o mare problema.
  Problema celor ce nu cred este ca deja mass-media si asa numita civilizatie moderna si-a atins scopul. Cei care stau în spatele tuturor minciunilor prezentate prin mass-media îsi râd în sân când vad ca au reusit sa prosteasca populatia, iar când apar unii cu niste chestii ca cele prezentate în aceasta carte, acestia sunt luati drept conspiratori, excroci, etc.
  De aceea lobby-urile de sus nici nu-si fac prea mari griji de existenta proprie, pt ca stiu ca între cei mici ca noi, sunt în mare parte aburiti, si daca unul din cei mici încearca sa ridice capul mai sus sa vad adevarul, ceilalti mici si aburiti, imediat îl desconsidera, îl bagatelizeaza si-l fac cu ou si cu otet.
  Asta se întâmpla la ora actuala!
  Dar nicio problema domniilor care va credeti si va bazati în tehnica si stiinta bazata pe ce doar se poate dovedi si vedea cu ochiul libe….cine nu deschide ochii, deschide punga. Si atunci sa va vad! Doar Bunul Dumnezeu sa mai aiba mila cu voi.

 58. voi credeti ca niste informatii strict secrete privind tehnologie extraterestra si nu stiu ce chesti cu combinatii de ADN si forte supranaturale or sa ajunga vreodata la *pleava*)) noi nu o sa stim niciodata adevarul. si cum au existat dinozauri pe pamintul asta(dovedit stintific) asa au existat si giganti si zei vrajitori si tamaduitori magicienisi etc….exista multe pe lumea asta dar omul are gandirea limitata isi foloseste doar 2% maxim3% din creier si nu are cum sa vada mai mult decat viata cotidiana adica ce i se arata…

 59. totul este perfect adevarat,dar pentru cei cu mintea scurta nu,alte amanunte nu aveti cum sa aflati,e logic secretele sint pazite strasnic de americani,pate sa spuna cineva in ce an ne vizitat papa si de ce?de ce sia cumparat printul angliei teren in transilvania?voi ce vreti sa aveti zilnic la tv stiri despre bucegi?oamenii in general sint schimbatori,luati exemplul din biblie la vazut pe hristos facind minuni vindecind oameni de boli fara leac orbi, surzi, paralizati,minuni facute sub ochii lor si nu la crezut nimeni,la dat pe mina romanilor sa il rasticneasca ca pe un mincinos,si acum credeti ca omul sa schimbat?multi vor sa fie statie de autobuz acolo sa vada ei unde e intrarea,atunci ce secret ar mai fi,ala care spune ca sta in bucegi probabil ca vrea din fata calculatorului sa vada ce se intimpla pe munte,nu va e clar ca intrarea e undeva in centrul muntelui si intrarea mascata de ochii muritorilor de rind,daca te duci in excursie te apropii de zona si intilnesti vinatori de munte si iti spune ca nu ai voie in zona ca nu stiu ce motive inventeaza ce spui?pleci mai departe nu banuesti nimic ce poti face?dar marea problema a omului este ca e necredincios,nu crede nimic in ochi lui toti sint mai prosti ca el,de aia nu trebuie sa stie nimic fiinca e nepregatit,va recomand sa vizionati filmul the invention of lying poate mai invatati ceva adevarat.

 60. sincera sa fiu..nu ma interesat niciodata acest subiect…am citit acest articol doar ptr ca m-a pus profu de fizica, dar totusi, poate ca aceasta poveste e putin exagerata, dar dac ne gandim dunt foarte multe minuni ale lumii..poate ca si asta este una dintre ele, iar faza ca ne tragem din maimute…e deja depasita

 61. oameni buni, va mai spun un mister pe care puteti sa-l probati. din experienta mea am fost la pestera dambovicioara (am de mai multe ori), in sept 2010 am intrat cu ghidul (o fetita de 13 ani), si cu fiica mea sa vada si ea . cand am ajuns in capatul acela unde este o usa cu lacat s-au auzit niste sunete foarte ciudate din inauntru in care m-am ingrozit dar ma abtineam sa nu se sperie fetele. merita sa va duceti dar sa intrati numai voi cu ghidul , adik sa fiti putini si sa ascultati atent.

 62. Unii (si sper ca ei sa fie din ce in ce mai multi) cunosc si inteleg faptul ca ceea ce nu suntem pregatiti sa intelegem nu vom intelege pana in momentul in care vom ajunge la acel nivel de cunoastere care ne va permite acest lucru.

 63. da ,am ma-i auzit despre asta insa cum sintem atit de prosti i-am si adus pa americani sa ne scoleasca.problema e,daca sintem in stare sa-i tinem deoparte pe ceilalti.tare imi e frica ,ca atunci cind va veni momentul ca totul sa devina public, sa ne dam seama ,ca de fapt muntii sunt vinduti sau drepturile de cercetare sunt concesionate pentru 90 de ani de catre israelieni impreuna cu otravurile de americani.vezi platoul continental din jurul insulei serpilor

 64. Din pacate, dupa evenimentele din decembrie 1989 s-a ,,mers” pe sloganul: nu ne vindem tara… dar se pare ca o dam pe degeaba

 65. MULTE LUCRURI par contrafacute. dar totusi multi dintre noi sunt „tuti”.
  sa va spun un banc din pacate adevarat – ca sa vedeti cat de multi prosti sunt pe lumea asta:
  – acum multi ani la zoo bucuresti – in vremea de glorie a acesteii gradini „exista” un grup de turisti. dupa vorba „cred, sigur” ca erau moldoveni. din respectivul grup unul ramane mut de admiratie in fata unui animal, respectiv o girafa. eu unl nu am dat atentie faptului, dar la multi ani dupa „eveniment” stand la un pahar de vorba cu niste amici ai parintilor, despre ce facuse unul dintre cei de fata intr-o anumita imprejurare (fapt pe care nu-l recunostea nici in fata inregistrarii video) batranul ii spuse:
  – ma tu esti ca moldoveanul ala care dupa ce s-a minunat in fata girafei a scuipat in san si a zis ” doamne pazeste si apara acest animal nu exista”
  QAMENI BUNI FAPTUL S-A PETRECUT CAM PRIN 1979 -1980.

 66. Deci in concluzie ,,dragoste cu de-a sila nu se poate”, asa si ,,deschiderea” mintilor unor ,,incuiati” si mai ales incapatanati, care nici cand vad nu cred nu se poate.
  Hai sa-i lasam pe acestia la stadiul lor de evolutie (parerea mea), poate ne vor ajunge din urma vreodata.

 67. Pana la accidentul avionului israelian prabusit recent in timp ce cerceta tocmai aceasta zona am crezut si eu ca totul este o poveste tip SF.
  De fapt, in ultimul timp, s-au înmultit in lume tot felul de intamplari stranii care pun in incurcatura cercetatorii din diferite domenii ale stiintei.
  Se pare ca vom fi martori la intamplari si fenomene care vor intrece cu mult si cele mai nastrusnice imaginatii SF.

 68. Ehe dragilor… si asta este doar inceputul, o sa vadeti multe si nu vi le veti putetea explica (unii dintre voi). Pana ,,una-alta” sa aveti grija de voi!

 69. Salut!
  Cred ca ce este relatat in articolul acesta este adevarat deoarece nu imi pare nimic chiar atat de extraordinar incat sa nu cred. Faptul ca Zona Bucegi e o zona cu mare incarcare energetica mai ales zona Poiana Costilei, Vf. Omu si Babele. Sunt din Rasnov un oras la poalele Bucegiului si nu pot sa spun totusi ca as fi simtit cutremure vreodata asa cum sunt relatate in articol si nici pe cineva din jurul meu vb despre asa ceva in aceasta zona. Totusi intamplari stranii cauzate de energia din Bucegi am mai auzit. Legende s-au nu treaba cu energiile puternice din Bucegi o cred. In schimb in ceeace priveste tunelul subteran, aula si tot restul, pana acum e doar o poveste frumoasa nedemonstrata, cel putin pe mine nu ma convins. Oameni giganti, da cred ca au existat atat pozele cat si diferite muzee arata acest lucru si nu cred ca au fost doar niste anomalii genetice. Acest lucru mi se pare slabut ca si subiect de discutie.
  Cand au auzit prima oara oamenii ca pamantul e rotund l-au ars pe rug pe nefericit. Acum nu mai are nimeni nici un dubiu asupra acestui lucru. cand oamenii au auzit prima data ca prin microunde se poate incalzi apa credeau ca se vorbeste de extraterestri dar acum un cuptor cu microunde avem toti acasa.:)
  Eu cred ca daca eram pregatiti sa stim cum sa ne folosim de campul energetic din Bucegi s-ar fi deschis de tot ca o usa spre viitor. Poate ca ar trebuii intai sa ne civilizam si sa invatam sa respectam natura si aproapele nostru si abia apoi sa ne asteptam ca o rasa extraterestra sa vrea sa comunice cu noi. Cat de mult ati vre voi sa comunicati cu o furnica si sa ii transmiteti din ceeace stiti voi?

 70. Fratilor…oricat de incredibil ar parea ceva realitate tot exista…uitati-va pe blog-ul celor de la NASA si veti constata cu stupoare harti, imagini din satelit cu m-tii Bicegi…si multe alte chestii. Si eu eram sceptica pana am dat peste acele informatii la cei de la NASA…apoi am revenit sa mai citesc aici pt ca mi-am dat seama ca nu iese fum fara foc.

 71. bai,deci eu chiar cred ca exista toate astea,cei care nu cred[ii consider fara creier]…citesc cu foarte mult drag…ba chiar si pe tata il pasioneaza toate astea..deci foarte interesant..

 72. Deja povestea este inchisa, o venit americanii,au inchis zona cauza ‘unor lucrari’ si nici nu se discuta de trasee turistice. Plus e ca la Rosia Montana, e zona controlata de americani si ascund ei ‘descoperirile de acolo’ Dak e sa te interesezi gasesti mii de adevaruri ascunse. Cati dintre voi stie ce e Departamentul ZERO?

 73. e ceva ascuns acolo e incredibil ce e scris aici mai avem inca multe sa aflam cred ca Romania e o tara mai speciala decat celelate e tara care va scoate adevaru la iveala

 74. dragii mei..fiecare individ in parte percepe adevavarul in functie de propriul sau caracter..uneori e nevoie de un anumit grad de cultura ,luciditate si de ce nu un simt intuitiv destul de fin pentru a putea observa si analiza corect societatea si mediul inconjurator.cei care se grabesc sa traga concluzii indiferent ca acestea sunt pro sau contra dau dovada de naivitate si chiar as indrazni sa spun superficialitate…in ceea ce priveste cartea ”viitor cu cap de mort”eu propun sa scoatem putin din context si sa analizam mai degraba mesajul decat povestea…in rest recomand documentare temeinica inaintea emiterii oricarui fel de ipoteze…

 75. f0@rt3 !nt3r3$@nt

 76. cam mult 4000 litri pe secunda……

 77. nu cred in coincidente. dak puteti sa cititi Taina KOGANIONULUI MUNTELE SACRU AL DACILOR. ATUNCI SA VEDETI K EXISTA PUR ADEVAR. ,,caci nu este nimic ascuns, care nu va fi descoperit, si nimic tainuit, care nu va iesi la lumina.Daca are cineva urechi de auzit, sa auda. ,, Ev. MArcu4, 21-23

 78. Ok. Personal eu abia acum am inceput sa citesc despre acest subiect; daca e adevarat sau nu, nu pot sa zic. Insa in opinia mea noi nu putem fi suta la suta siguri de asta. S-ar putea sa fie adevarat sau nu. Insa nu cred ca putem fi atat de ignoranti incat sa nu credem macar putin ca nu este adevarat, noi nu putem stii. Nu exista date istorice, pergamente sau texte de acum 50.000 de ani. Si cred ca exista posibilitatea, fie ea cat de mica si infima ca aceste lucruri sa fie adevarate. Cine poate sa zica ce a fost acum 50.000 de ani pe pamant cu siguranta? Singurul mod in care am putea fi siguri ar fi sa mergem si sa vedem cu ochi nostri sau sa inventam o masina a timpului si sa mergem cu 50.000 de ani in urma sa vedem.

 79. inclusiv E Lovinescu spune in cartile sale anumite repere.

 80. cum de ai aflat misterul daca ie secret.oricum cred ca iexista ceva acolo as face o vizita la vara in bucegi.

 81. nu pot sa spun mai multe. dar ma bag

 82. i-a placut Viitor cu cap de morrt?

 83. ceea ce se descopera in tara noastra ar trebui sa ne privesca doar pe noi pana la dezlegarea misterului,sa zicem asa,faptul ca americanii is baga nasul in oala noastra denota faptul ca stiu ei ceva mai multe si le e frica!sincer se stia despre bucegi de foarte multi ani,a rasuflat ceva si in anii 92,93 dar lumea nu a fost atat de interesata,aveau altele pe cap,era inca febra revolutiei dar se pare ca nu sa pastrat atat de bine secretul!oameni buni Romania e o tara binecuvantata si nu degeaba vor atatea tari sa o controleze si sa o manipuleze,masonii,vaticanul si multi altii sunt copii mici despre care avem dreptul sa stim,sunt organizatii mult mai ascunse care au interes sa ne duca „grija”lor!oricum despre bucegi si misterele lui vom mai afla multe dar toate la timpul lor,inca nu suntem pregatiti pentru dezvaluiri!

 84. Americanii au interzis cercetatorilor romani care au fost atunci de fata sa faca publica povestea, insa daca ei nu au povestit populatiei au povestit familiilor si acum ies mai multe la iveala. De multe ori se exagereaza daca povestea este spusa prin viu grai ptr ca oricine are proasta obisnuinta de a o face, insa nu inseamna ca totul este o minciuna. De curand au fost cateva elicoptere si au studiat muntii Bucegi si se fac cercetari si in Egipt si in Irak, insa nu stim daca ei ne vor spune ce se intampla si ce este acolo in curnad. Peste multi ani poate se vor face publice toate cercetarile. (:

 85. Pentru cei interesaţi, expediţie in zona respectiva.Trimiti cv la chicago_chicago7@yahoo.com. Vor fi selectate 10 persoane. Celorlalţi, multumim anticipat.

 86. de ce s-au intrunit astronauti la buc pt asteroidul care v-a trece pe langa noi?
  ati vazut k se doreste constructia aparatului de teleportare la buc? oare din cartea lui radu cinamar ies la iveala acele lucruri care trebuie sa atraga asupra Romaniei asa cum spunea Parintele Arsenie Boca!? fiti putin atenti la ce se intampla la noi in tara privind anumite lucruri foarte importante dar le fac sa treaca neobservate

 87. eu cred ca sintem orbi si nu putem vedea adevarul din cauza stresului si din cauza alergari zilnice de a castiga o bucata de paine deci asta vor alti ca noi sa avem principala preocupatia si nu povesti ,da suntem condusi cum isi mana un cioban oile.nu suntem altceva decat o masa de omeni prostiti de…si de religie si de guverne… dar nu inteleg de ce trebuie sa traim in mincina, intro absoluta iluzie …..exact cum esta in filmul matrix trebui sa alegi pastila pentru a vedea adevaru.daca nu santem pregatiti sa vedem adevaru dece nu ne pregateste.de ce pentru a se folosi de masele de oameni care cred ca santem sclavi perfecti ar fi multe de spus dar oricum nu suntem decat niste caini care latra si nu musca

 88. Foarte interesant si surprinzator, chiar daca ar fi fabulatii ceea ce nu cred ca sunt omenirea are nevoie de o schimbare majora si a valorilor. Incercati sa cititi printre rinduri cum spune romanul, oamenii deformeaza adevarul de la un an la altul dar in sute de ani, nu vedeti cit de repede inainteaza lucrurile si noi suntem din ce in ce mai prosti . Cind aveam 9-10 ani tineam minte multe nr de tel si altele acum fara mobil sunt mort fara masina la fel fara televozor nu mai spun si tot ce ne inconjoara lumea inainteaza cu o viteza incontrolabila . Ginditiva la tot ce va inconjoara si de unde vin acele lucruri, calculatorul ,masina, telefonul,electrocasnicele nu ai nici o putere asupra lor . Se strica esti pierdut . Daca noi existam de ce nu ar fi existat si altii inaintea noastra mult mai destepti si mult mai inalti, de ce e greu sa acceptam ca nu suntem singurii. Este din ce in ce mai clar ca nu vom mai traii la fel cum au trait bunici nostri si ca lumea se schimba . Pentru mine nu conteza motivul shimbarii ( o descoperire sau mai multe) inportant este sa fie o schimbare pozitiva si sa nu se mai moara de foame pe planeta asta.

 89. *Facepalm*
  Singurul mod in care pot sa-mi exprim cu acuratete dezamagirea e prin mult folosita expresie de pe internet.
  Stiu ca degeaba stau aici si scriu asta, ma indoiesc ca sunt singurul. Dar mi se pare important sa corectez aberatiile de genul asta.

  1. „Zona Nemuririi” – prostii. Apa are la fel de multe bacterii ca oricare alta.

  2. Hai sa ne uitam putin peste ce spune despre Pentagon, americani, staul roman ect.. Daca ei fac toate lucrurile astea secrete, de unde se stie? Daca americanii au, cum se sustine, abilitatea de a bloca o tara intreaga din punct de vedere economic, de ce se pot posta prostiile astea?

  3. „Baraj energetic” si restul porcariilor de aici. Ma doare capul doar incercand sa inteleg ce carti si emisiuni SF a vazut si copiat pentru asta. Pura imaginatie aici. Uite, ca sa nu fiu rau, las aici un link . http://ro.wikipedia.org/wiki/Energie Pentru cine nu stie fizica de liceu.

  4. Pozele doctorate cu uriasi. In special prima. Ridicol de evident ca au fost alterate.

  5. Ideea de uriasi. Exista nenumarate complicatii cu fiinte umanoide de dimensiunea aia. In general un „urias” nu ar putea sa isi sustina propria greutate, care se imnluteste cu 8 dace ar fi sa dublam marimea unui om normal. Doar approximare, evident.

  6. „Giganti adevarati”. Oameni de 1.4 metri nu sunt giganti. Sufera de o conditie numita gigantism. Cel mai inalt om, a carui inaltime e irefutabil dovedita a fost Robert Pershing Wadlow, de marime 2.73 metri.

 90. sunt deacord ca exista extraterestri dar nu am crezut ca asa de mari (.)

 91. sunt curios de „povestile” cu uriasi din zona Bucuresti pt ca ceva imi spune ca inca sunt in viatza, imi aduc aminte de o cunostinta care a fost sub restaurantul Lebada din Pantelimon, si a zis ca intra`devar este un fel de rond de unde pornesc mai multe tunele, si sa nu uitam ca tot acolo au fost descoperite oase de uriasi. Tot aceasta pers mi`a spus ca prin anii 50 intr`o dimineata sau adunat multi oameni pt ca se vedeau urme de uriasi pe zapada, dar le`a fost frica sa vada unde duc aceste urme…..

 92. Dragii mei….
  Am citit cu atentie toate comentariile, unele pro altele contra. Fiind din Sinaia eu cred cu tarie ca exista acele tuneluri. Multi se vor intreba pe ce ma bazez cand fac aceste afirmatii. Sau facut expeditii de catre cititori (ca dumneavoastra), unele cu succes (putine), cele mai multe făra. Una din acele expeditii facute cu succes, a fost facuta daca nu ma insel in iarna 2010. Si respectivii nu erau niste cititori din fața unor monitoare, pe care daca ii pui sa alerge 5 km raman fara aer, ci erau oameni care s-au antrenat cel putin 6 luni ptr aceasta expeditie. S-au folosit si echipamente pe care nu le gasesti pe toate drumurile si foarte costisioare. Multi dintre cei care vor ajunge sa citesca aceste randuri se vor gandi: „Bă, da prosti …sa se duca iarna cu echipamente cu corturi pe trasee care nu exista..etc”. Ideea a fost f simpla: Daca e adevarat ca astia au reusit sa intre in munte… acolo trebuie sa fie ceva zona interzisa…bun…atunci inseamna ca nu ne vom putea apropia, dar cineva tb sa pazeasa intrarea efectiva…cum putem verifica…prin caldura emanata de corpul uman…. si atunci cand se distinge cel mai bine si de la distanta…RASPUNS: IARNA. Asa s-a stabilit aceasta expeditie. Raspunsul lor final a fost. Am gasit intrarea!
  Cand am auzit prima data de acest lucru (bucegi, tuneluri, cavitati) (cred ca prin 2006 – cum ca exista asa ceva), am sunat un amik mult mai destept ca mine si i-am povestit ce citisem. Ma asteptam la un rapsuns de genul: nu se poate… o fi adevarat, dar raspunsul lui a fost sec: Abia acum au intrat???. Am ramas mirat…si ulterior mi-a zis ca el stia de acest lucru din anii ’80.
  Nu stiu câti dintre cei care citesc acest mesaj, au citit toate mesajele de mai sus, dar cineva a zis ceva foarte interesant si foarte adevarat, despre elicopterul cu israielini in el prabusit „in zona”.
  Nimeni nu zice, din ce am citit mai sus ca de fapt acele tunele de se povesteste, cum ca, ar fi in bucegi, duc de fapt pana in podișul Giza (http://www.descopera.ro/dnews/4776265-un-imens-complex-de-pesteri-se-afla-sub-piramidele-egiptene , intial au infirmatasa ceva, dar ulterior au aceptat ca exista ceva: http://dacialibera.com/descoperirea-unor-cavitati-sub-piramide/ , http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/descoperirea-cavitatilor-de-sub-piramide-da-dreptate-profetului-somnambul-9392.html) sub piramide si in china sub hymalaia.

  Si ptr cei care chiar sunt deschiși la minte stiti care e ultima noutate (informatie) in domeniu?…. Antartica….si artefactul de acolo care ciudat a fost gasit chiar cu putin timp inainte de atentatele de la WTC…. si cand s-a aflat si ziaristii au inceput sa puna presiune pe autoritati…au fost anentatele.
  Ce face acel artefact ????…. hmmmm
  Stau din cand in cand si ma intreb daca cei de au facut scenariu de la SG1 nu cumva au avut ceva informatii cit de mici, sau chiar a fost pura fantezie SF? ciudat

  Ptr cei mai deschisi la minte le doresc sa ramana asa…si cand vor mai aparea informatii (ptr ca in scut timp vor aparea, si chiar multe), vor zambi…dar…. sa se uite cu atentie la cei mai incuiati sa vedeti cum vor reactiona…ca si cum au descoperit gaura din covrig.
  Ptr cine mai are ceva subiecte interesante din domeniu poate nu uitati sa dati un link si pe urmatorul mail: mihnea22@yahoo.com

  Respect

 93. totul este o vrajeala pentru a capata multi turisti .Exista o singura baza aeronautica a multi milionarilor din Rominia in Bucegi care a fost si pe timpul lui Ceausescu dar ca numai acum este strict secreta .spre virfo Omu daca te abati de la traseu spre VALEA MORI apare cineva din senin inarmat si iti redictioneaza traseul…… OARE DE CE……

 94. ,,Vrajeala-nevrajeala” asta o spui tu din proprie experienta, sau a afost un simplu comentariu la ceeace nu poti intelege? Nu uita : ,,adevarul e dincolo de noi” si nu toti au capacitatea de a intelege unele fenomene/lucruri, care pentru altii sunt normale. Cam atat

 95. Va salut,

  Acum 3 veri in Azuga

  Locatia este intr-o curte, in centrul Azugai, in spatele terasei de pe dreapta DN1 venind dinspre Buc, imediat cum treci podu si trecerea de pietoni de la blocuri, inainte de Lukoil-ul de pe stanga, cum mergi spre Predeal. Din aceea curte, seara la asfintit [deci Soarele trebuie sa fie in spatele Bucegilor si senin] daca te uiti atent la culmile Bucegilor vei vedea un om intins pe spate cu fata in sus si mainile impreunate pe piept, cu capul spre Predeal. E atat de real ca am ramas masca…poveste ce se poate proba de fiecare dintre voi…si mie mi-a aratat cineva cand eram la momentul oportun in locul potrivit…

 96. Vreti sa aflati adevarul legat de muntii Bucegi, dar mai ales de Transilvania respectiv teritoriul Romaniei? Cititi articolul „Atlantida un adevar aproape de noi” din revista Agero! Ve-ti primi raspuns la multe intrebari neelucidate.

 97. baaaa…lasati cartile sf…cititi istoria apoi lasati comenturi:):)):)

 98. ..in 2003 presedinte era iliescu si bush la americani.. chiari credeti ca sar fii inteles fara translator?..o fii stiut bush atata romana?sau iliescu engleza?:)

 99. va salut.A fost careva pe panta aceia din bucegi care nu simti oboseala..sau a gasit careva tunelul de care se vorbeste.

 100. la cluj pe autostrada noua mai iexista o atractie,care afecteaza si masinile.Un priete mia spus ca a trecut pe acolo,avea o scania de 40t si se simtea enorm de mult.

 101. Dragi mei sa stiti k din surse sigure va spun k in cartea lui radu c. exista mult adevar.

 102. Dragi mei, sunt practicant a anumitor tehnici de meditatie si va spun sincer ca de fiecare data cand vin la Sfinx se petrec fenomene spirituale minunate, cum ar fi – stari de trezirea sufletului (ca atunci cand te indragostesti), energizare foarte puternica solara (yang, masculina), meditatiile se simt exceptional si de altfel incarcatura energetica ramane multe zile dupa. Cu adevarat este un loc incarcat si fiecare poate simti acesta daca este suficient de atent si avand o minte linistita.

 103. pot fi lucruri interesante in bucegi ,dar fratilor voi chiar bateti campii (sau munti) dar rau de tot , consultati ceva medici

 104. Odata admisa existenta departamentului zero, ramificatiile si implicatiile sint evidente. Cei ce nu au o minte deschisa nu au sansa sa invete mai nimic din viata. Toate piesele puse pe masa trebuiesc considerate, incluse. Lucrurile se intimpla si exista dar spalarea pe creier din fasa isi arata rezultatele in timpurile noastre. E trist. Consolarea este ca nu e nevoie de mai mult 3-5% din populatia globului sa fie trezita pentru ca avalansa sa aibe moment. Lucrurile nu pot fi fortate, fiecare minte absoarbe atit cit e pregatita sa absoarba. E okay. E okay.

 105. Spune-mi si mie ceva detalii despre foraj.Mai exact cu ce s-a forat[sonda-sondeza…], la ce adancime s-a forat, ce diametru avea sapa, cat timp a durat forajul etc:)

 106. Cand Jules Verne a scris acele SF-uri nimeni nu sa r fi gandit ca vor deveni realitate.Nici noi sau o parte dintre noi nu cred si nu trbuie condamnati. Nici sfantul Toma,nu a crezut ca Isus a inviat.Se poate citi despre efectul philadelphia chiar si despre padurea baciului.Cand eram de 12-13 ani,o gasca de baieti pusi pe rele ma fugareau sa ma bata.M am aruncat intre doua grinzi de lemn ce erau puse dea latul unui drm ingust pentru a fi transportate la un podet.I mi era teama si tot ce voiam atunci era sa fiu singur si protejat de ceva sau de cineva.Baietii eru la sase ,sapte metri distanta de mine dar au trecut peste trupul meu fara sa ma vada.Ii auzeam cum amenintau si parca treceau ore.in tot acest timp eu aveam o imagine montana in mintea mea.Tarziu dupa multi ani am descoperit ca imaginea era undeva langa Babele.nici acum nu pot sa mi explic de ce tocmai muntii Bucegi???

 107. Perfect adevarat! (ce scrie teodora) Nu mai am nimic de adaugat!
  Iar in legatura cu ce scrie sasa nu sunt documentat intr-atat incat sa-i pot da un raspuns.

 108. OK. Foarte interesant acest site, dar nu am vazut sa fie mentionat si faptul ca 2 frati alpinisti au disparut la intorsura Buzaului. Atunci cand ei au incercat sa excaladeze o stanca oarecum izolata din masivul muntos, iar cand au ajuns in varf au gasit pe o stanca un lant infipt in ea, pe care unul din frati l-a atins ,iar in secunda urmatoare a disparut.
  Astept un raspuns de la voi …..

 109. Cautam raspunsuri… ele vor veni atunci cind va fi sorocul…,,TOATE LA TIMPUL LOR” !!!

 110. Sunt oare reale aceste povestiri? De ce nu spun tot ce au vazut in interior !
  pentru omenire ar fi un balon de oxigen.

 111. E adevarat.

  DACIA e leaganul civilizatie

  Se ascunde adevarul nu le cunvine unora le e frica ca pierd controlu

 112. In randurile de mai sus granita dintre SF si realitate o face doar un initiat in domeniu sau cei care au trecut prin intamplari similare.
  In tara noastra sunt foarte multe locuri „interesante” incarcate de energii necunoscute sau de intamplari si legende la limita SF-ului .
  Momentan nu pot fi explicate insa vedem ce va fi in viitor.
  Carcotasii in loc sa posteze doar de dragul de a posta mai bine s-ar informa mai mult.Internetul,asa controlat cum este el, se poate folosi si in scopuri educative daca vrei .

 113. Cel mai tare pasaj imi pare cel cu cearta dintre autoritatile romane si americane, e colosal cind incep sa tipe uni la alti.E o imaginatie pura dupa parerea mea!

 114. ce am citit aici e hrana pentru creier.cred ca mintea fara informatie devine inutila,vegetarea unui organ care ne a fost dat spre folosinta cum e creierul nu ne face bine,e bine sa fi deschis spre orice informatie sa ai mintea si sufletul deschis spre orice adevar pana cand vei descoperi calea si adevarul tau,cred in dumnezeu,dar de asemenea cred ca omul este prin constrans ,conceput sa repete greselile trecutului m ai ales cand nu invata din trecut,privind la istoria omenirii putem vedea fiecare dintre noi ca multe s au repetat ,se repeta si se vor repeta,omenirea si tot ce ne inconjoara este creatia celui a tot puternic,nimic nu este un hazard si chiar universul miscarea planetelor,totul e facut cu un scop,scopul este evolutia spirituala,m ai cred ca religile actuale nu prezinta in totalitate adevarul asa cum a fost el lasat de atotputernic,multe informatii si gesturi au fost pierdute,intrebam un preot ortodox de ce se fac la noi anumite gesturi la inmormantari ,slujbe si mi a spus ca semnificatia lor adevarata s a pierdut cu timpul,dumnezeu a lasat asa ca noi sa uitam si fara sa ne folosim de trecut sa alegem binele s au raul,de liberul albitru,de alegerea binelui s au raului depinde asa zisa mantuire a sufletului cum spunem noi ortodofxi,dar gandit logic mantuirea sufletului nu poate fi decat evolutia in alt plan spiritual,referitor la evolutia istoriei a lumii,si eu cred ca omenirea are milioane de ani,sunt dovezi concrete ca au existat dinozauri,de ce nu ar fi putut exista si oameni,parerea mea este ca zeci de civilizatii s au ridicat si au decazut pt ca au ocolit telul suprem al existentei omului(mantuirea sufletului cum zicem noi) toate aceste civilizatii care s au inaltat si apoi au decazut sunt experientele vietii si existentei noastre pe acest pamant,am citit previziunile lui edgar cayce,si madam vanga si alti,am avut si am mintea deschisa la tot ce ma incojoara si am putut sa privesc printre randuri si mi am dat seama cum va puteti da si voi ca povestea atlantidei e si povestea noastra,noi traim in altlantida si repetam greselile tuturor ce ne au precedat,decaderea morala si uitarea celor deja petrecute nu vor duce decat la disparitia actualei civilizatii care poate s au nu va face alegerile corecte,ciclul se va repeta la nesfarsit pana omenirea invata calea corecta,asa vrea dumnezeu,si ca argument ganditiva cum omul acum 500 de ani tragea cu arcul iar acum unde suntem,evolutia rapida a civilizatiei noastre e dovada vie ca au m ai existat civilizatii care poate chiar daca nu s au dezvoltat tehnologic ca noi,poate uni au fost chiar m ai dezvoltati ca noi si cu toate astea toti au facut aceleasi greseli si au sfarsit la fel,si totul a complotat spre disparitia lor si totul dintr o data s a transformat in hazard,inca m ai putem face ceva sa ne schimbam soarta,ma rog la dumnezeu sa nu fim si noi dati uitari ca toti ceilalti si alti sa ne caute prin pamant,si sa se intrebe ce faceam cu zgarie nori cu pasarile de otel(avioane) sa incerce sa elucideze misterele carora noua ni se par lucruri banale,dovezile exista doar daca privim istoria trebuie doar sa deschidem ochii si sa privim in sufletele si mintiile noastre pt ca acolo se afla toate raspunsurie misterelor pe care le cautam

 115. Cred , cu o anumita doza de speranta pentru noi ca natie , ca intr-o zi cineva se va numi ROMAN ADEVARAT si va reusi sa faca din noi ceea ce multi altii se caznesc (din greu)sa ascunda . Stiu , simt , si cred cu tot sufletul cu toate ca nu sunt un impatimit al genului SF ca intr-o zi toate celelalte tari europene , vor veni aici , in Carpati s-au mai bine spus pe teritoriul fostei Dacii pentru a-si lua CERTIFICATUL DE NASTERE.
  Sper sa traiesc , sa fiu in viata la acel moment

 116. S-ar putea sa ai dreptate in ceea ce iti doresti , dar umila mea parere este ca numai interesul material guverneaza lumea la momentul actual (ma refer bineinteles la o perioda buna de timp incoace) si este posibil sa ti se indeplineasca dorintele numai atunci cind intreaga omenire va depesii aceasta angoasa.

 117. Sper caci numai speranta a ramas ca toste cele bune vor reveni acassa

 118. sunt unul care normal crede cu adevarat in lucruri mitice in paranormal dar ceea ce am citit in asa zisul documentar despre secretrele bucegilor mi se pare ca e cea mai mare aberatie pe care am putut sa ocitesc sau sa o aud vreo data . Extraterestri in subteranurile muntilor Romaniei mare aberatie fratilor

 119. Daca crezi cu adevarat , aceea ceva exista cu adevarat

 120. Multe lucruri ni se par ciudate, de neimaginat, de neexplicat, da asa este, pt mintea noastra, care nu este pregatita inca sa accepte asemenea realitati. Acuma nu vin eu sa va conving de ceea ce unii dintre voi nu sunteti pregatiti sa intelegeti. ,,Timpul le rezolva pe toate”, si anume, ca atunci cand vom fi pregatiti vom intelege ! Toate cele bune si . . . rabdare !

  ________________________________

 121. cine crede povestea despre ,,gigant”???
  sa scrie ,,da”

 122. Eu personal cred… si nu e nevoie de credinta ptr ca sunt destule poze pe net (netrucate) a.i. sa iti deai seama ca „oamenii” aia, sau cum vreti sa la ziceti au explicat.
  Nu trebuie sa vina nici o „autoritate” sa iti zica : da au existat !!! Pentru ca daca te duce putin capu’ iti cauti singur informatia si stii sa o discerni. Este vorba d.p.d.v doar de cit de deschis la minte esti…si cred ca cei are ajung pe acest blog sunt mult mai deschisi la minte decit 80% din populatie…cel putin pe aceste subiecte.

  Respect

 123. DA as vrea sa pot scrie de cel putin „18 milioane „de ori acest DA , din pacate nu o pot face decat o singura data

 124. ESTE NEMAIPOMENIT sa observi ca aici sunt si oameni , oare inaltimea conteaza ? Nu cred , au fost niste fiinte la fel ca noi …

 125. in toate mitologiile lumi se vorbeste de oameni giganti..asadar au exixtat.

 126. Intr-adevar au existat oameni (giganti), nu inteleg de ce unii sunt asa de ,,incuiati” si nu vor sa creada, + ca sunt si dovezi!

  ________________________________

 127. Bine punctat !

  ________________________________

 128. sint giganti pina si in muzee,cladiri care se zice ca sint de pe vremea lor..Evia Grecia….

 129. Adevărat sau nu, dacă ne privim în oglindă suntem departe rău de ceea ce dacii sperau să fie urmaşii lor.
  Nici negarea nici exacerbarea moştenirii trace nu ne va face o naţiune sau un popor mai unit.
  Dacii au avut o puritate sufletească şi o onoare care s-a pierdut azi.
  Doar marasmul istoric în care ne afundăm ne face să regretăm doar ce nu mai avem…nu că asta ar fi trăsătura niastră morală…
  Fantasme sau nu, dacii ne-au lăsat o moştenire deja dar de care ne batem joc prin manelizare, prin incultură, prin nesimţire şi vulgaritate, prin minciună şi impostură.
  E rreaba voastră ce alegeţi dar dacă vorbiţi de sîngele de dac care vă curge în vene, va trebui cîndva să şi dovediţi asta!

 130. de vreo 2 zile , acum, de pasti , n am avut altceva de facut decit sa citesc tot ce se scrie despre FENOMENUL asta pe vreo 25 de site uri…atita abureala cu nasa, nato , americani si masoni….sint 10 ani de cind s au facut asa zisele descoperiri si nimic….ma i oameni buni si destepti, daca doar pe jumatate aveau mesele alea….si atita se strofocau toti de adevar, ginditiva ca pina acum ar fi curs numai lapte si miere in amara asta de tarisoara plina de hoti…. eu cred ca totusi se mai gasesc si oameni integrii undeva, pe la virf… eu, unul, cu un asa AS in mineca ti i perpeleam pe toti, de la papa pina la cel mai al dracului mason… si inca ceva.. nu ti intra nimeni neinvitat in tara- nici nato si nici masonii…. se mai pomeneste si de 1981..ei , bine, din 1980 ne ar fi calcat rusii…

 131. In primul rind sunt surprinsa sa vad ca pana in 2013 sunt inca oameni care nu-si cunosc istoria pamantului si nici stramosii cu toate ca ea e deaavarsita de 1434 de ani si se cunoaste si semnele sirsitul lumii.Oameni buni adevarul pe care il vreti nu-gasiti la NASA,America a aparut ca o ciuperca dupa ploaie NU are istorie de aceea isi baga coada peste tot saraca de ea,si va disparea la fel de repede.Daca vreti sa feti cu mii de ani inaintea stiintei cititi CORANUL cel sfint.Acolo aveti raspuns la toate intrebarile voastre.Si ve-ti afla maimutele ai cui stamosi au fost.Eu personal aunt foarte surprinsa
  de comentariile voastre,am impresia ca citesc articole de clasa intii scolara.Sper ca v-am fost de folos.

 132. Dragilor… ca vreti sau nu, scheletele de gigantii au fost descoperite, am auzit de la un muncitor de la metrou care acum e mort demult, dar care a lucrat la saparea metroului de la inceput, si a spus ca au descoperit si ei tunele si schelete de uriasi, dar erau amenintati sa nu vorbeasca despre asta. Si inca ceva… povestile, povestile noastre despre zmei, capcauni cu un singur ochi si alte personaje cum credeti ca au fost narate daca nu s-ar fi stiut despre asta, eu atata stiu…. nimic din ce poate crea mintea umana, nu este imposibil, pentru ca mintea nu poate crea daca nu are precedent.

 133. Sa nu uitam ca folosim mai putin de 4 % din puterea cerebrala
  Einstein a folosit undeva la 6-7%
  Daca putem folosi 10 % am levita , priviti in lume si ve-ti descoperi si astfel de fenomene
  cei cere folosesc mai mult de 4% si sunt si grade de rudenie de gr.I pot comunica telepatic
  Multumesc

 134. Interesant.Nu stiu cat este de adevarat,atata timp cat nu putem vedea/verifica,nu?..E usor de spus ORICE.Insa daca asta ajuta ca Romania sa apara interesanta in ochii tarilor civilizate,eu zic ca e un lucru bun.Macar atat..

 135. In 2004, am fost cazat in Bucegi.
  Vedeam platoul Bucegi, spre Crucea de pe Caraiman.
  Era o zi aproape complet senina, fara vint in vale, sau f slab.
  Spre seara destul de inaintat.
  La un moment dat vad un fuior ca de fum ridicindu-se perfect vertical intre cruce si releu.
  Era perfect vertical, fara unduiri si indoituri, si culmea perfect aceeasi dimensiune de sus pina jos.
  Susul se pierdea in cer.
  Culoarea putin mai inchisa decit cerul.
  Cunosc ceva fizica.
  Un laser se mareste spre sensul opus emisiei.
  Fumul la fel, in plus se duce dupa vint si nu e perfect egal pe toata lungimea.
  Eu nu stiu sa existe un corespondent in fenomenele stiute cu aceasta caracteristica.
  Am vazut laseri, si fum.
  Laserii nu se vad decit in ceata si fum.
  Nu era ceata si nici fum.
  Si deasemenea pe platou este mereu putin vint.
  Ce a fost nu stiu.

 136. …Lory, nu este SF…Cele scrise aici sunt bătaie de joc și atac la inteligența medie.

 137. De unitatea militara subterana a sri ului nu stie nimeni.este ff aproape de acel loc oare de ce tocmai acolo in varf de munte sa fie amplasata si culmea langa acel loc .este acolo din 1972 din ordinul lui Ceausescu.aceasta unitate secreta are legatura directa cu acele tuneluri.cine ajunge la babele sa intrebe oamenii de la cabana de existenta ei.Succes

 138. Daca o sa incepem toti incet-incet sa vorbim despre lucruri si dezvaluiri pe care le-am auzit de la alte persoane sau au fost vazute si traite de noi, toate acestea daca le vom pune cap la cap , o sa ne dam seama de anumite lucruri care o sa inceapa sa se lege intre ele.
  Incercati MACAR sa luati in calcul posibilitatea unor astfel de idei , chiar daca la inceput o sa vi se para de domeniu S.F-ului. Tineti minte, un om dezinformat este si va fi intotdeauna cel mai usor de manipulat. Ati fost invatati de mici sa tratati astfel de articole cu ridiculozitate si ignoranta pentru a va tine departe de adevar. Documentati-va bine si veti vedea ca totul este din ce in ce mai limpede.
  CUNOASTEREA inseamna PUTERE.

 139. Romania este leaganul civilizatiei Mondiale de la noi a inceput viata pe pamant tot la noi o sa se si termine.E foarte clar ca mai mariile puteri ale lumi nu vor ca acest lucru sa se afle ptr. ca vom ajunge sa fim mai tari si mai mari decat toti.

 140. Este usor sa comentezi ,comentariul se face de obicei dupa nivelul de perceptie si cultura al fiecarei persoane si mai ales dupa puterea de a gasi ologica in toata istoria prezentata.O data ce lumea este plina de mistere care sint descoperite „la intimplare” sau in urma unei verificari amanuntite culese din carti,legende,calcule logice dovezi arheologice ,informai la fata locului,de ce sa nu credem? Mai ne ramine de verificat personal ce ne inpiedica?Da eu cred in aceasta „poveste” 100/100 si am descoperit si insemne care atesta ca Iisus Cristos a fost in Dacia .Anul 1996 a fost anul care mi-a schimbat modul de a gindi,de a trai si credinta in Dumnezeu nu a ramas doar o simpla vorba,Da acum cred cu tarie in Dumnezeu,cred cu tarie in existenta tunelurilor de sub Bicegi,si a civilizatiei gigantilor.Iar pentru cei ce nu cred ii sfatuiesc sa faca o excursie in Bucegi sa constate fenomenele paranormale,iar daca nu le descopera tot se aleg cu o iesire la aer liber,deci nu au ce regreta .PS cind plecati de acasa luati cu voi informatiile din literatura de specialitate ptr a le verifica si a va convinge.Pacat ca abia astazi am descoperit acest articol.La revedere…..

 141. Браво, замечательная мысль


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: